Bands gids

Terug naar Bands startpagina

Start  »  Gids  »  B  »  Bands  »  Geluidsstudio

Geluidsstudio gids

Bands gids
Uw banner op deze locatie?
Advertentie info
Uw banner op deze locatie? Advertentie info

1. Abbey Roden
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Abbey Roden

http://www.abbeyroden.nl/

2. Big River Studio
Big River Studio is een professionele opnamestudio gelegen in Dirkshorn. De nieuwe studio is sinds november 2008 klaar met de bouw en is klaar voor gebruik. Er wordt gewerkt met professionele apparatuur. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs!

http://www.audiorecording.nl/

3. Geluidsstudio Mic In
Geluidsstudio Mic In is de locatie voor professionele opnames o.a. voor Bands, Zangers/Zangeressen, Koren, Rappers etc. Ook kunt u voor gezellige muzikale uitjes bij ons terecht.

http://www.micin.nl/

4. Geluidsstudio Vavavoom
In Amsterdam en Utrecht kunt u terecht in de VaVaVoom! Geluidsstudio. Boek onze muziekstudio of opnamestudio voor diverse doeleinden.

http://www.vavavoom.nl/

5. J-P opname
Opname studio voor bands en artiesten, met permanente kortingen.

http://www.j-p.nl/opname-studio/

6. Karlson recording studio
sfeervolle studio in het buitengebied van

http://www.karlson.nl/

7. Studio Peggy51
Complete opnamestudio met ruime live room met daglicht in landelijke omgeving vlakbij Amsterdam (15km van centrum). Zowel klassieke als moderne apparatuur en diverse instrumenten beschikbaar. Geschikt voor CD productie of demo opnames. Gratis parkeren

http://www.peggy51.nl/

8. Usound Music Productions
Eigen CD opnemen? Dan bent u bij Usound aan het goede adres! Wij verzorgen studio-opnames, live multitrack opnames op locatie. Hoge kwaliteit en scherp geprijst! Bezoek onze website voor meer informatie!

http://www.usound.nl/

9. ZAP! Audioproducties
Prima opnamestudio in het hart van de creatieven-wijk Oud-Charlois in Rotterdam. Ook voor je live-CD, muziekproducties en orkestbanden. Gezelligheid staat voorop, je voelt je snel op je gemak bij ons. Graag tot ziens bij ZAP! Audioproducties.

http://www.zapstudio.nl/