Bands gids

Terug naar Bands startpagina

Start  »  Gids  »  B  »  Bands

Bands gids

Bands gids
Uw banner op deze locatie?
Advertentie info
Uw banner op deze locatie? Advertentie info

1. Abbey Roden
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Abbey Roden

http://www.abbeyroden.nl/

2. Allroundband Never Mind Music
Never Mind Music is een partyband welke zeer bekend is in de regio Utrecht en daarbuiten en die tot het uiterste gaat om uw gasten een onvergetelijke muzikale en gezellige avond te bezorgen. Deze zeer ervaren topmuzikanten hebben hun sporen ree.

http://www.nevermind-music.nl/

3. Artiesten
Alle artiesten verzamelen zich op openstart voor artiesten.

http://artiesten.openstart.nl/

4. Beroemdheden
Nog geen beschrijving ingevoerd voor Beroemdheden

http://beroemdheden.openstart.nl/

5. Big River Studio
Big River Studio is een professionele opnamestudio gelegen in Dirkshorn. De nieuwe studio is sinds november 2008 klaar met de bouw en is klaar voor gebruik. Er wordt gewerkt met professionele apparatuur. En dat alles tegen een zeer scherpe prijs!

http://www.audiorecording.nl/

6. Blues
Yes the blues verzamelen zich op deze openstart dochterpagina.

http://blues.openstart.nl/

7. Bonafied
De band is opgericht in november 2011 en heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een veel gevraagde coverband die zich heeft gespecialiseerd in dansbare muziek. Ons doel is om het publiek op de dansvloer te krijgen en te houden. Dit doen wij door een heerlijke, dansbare mix van Soul, R&B, Funk en Dance hits van d

http://www.bonafied.nl/

8. Caro Emerald
Caroline Esmeralda van der Leeuw (Amsterdam, 26 april 1981) is een Nederlandse zangeres, beter bekend onder haar artiestennaam Caro Emerald. Ze kreeg bekendheid met haar debuutsingle Back it up, die op 6 juli 2009 uitkwam

http://www.caroemerald.com/

9. Coverband - Bandzoeker.nl
BandZoeker.nl werkt vanuit Groningen met een team van zes personen. Dagelijks werken we met onze klanten aan het organiseren van de muzikale invulling van bruiloften, bedrijfsfeesten, recepties en jubilea. Sinds onze start in 2004 hebben we bands geleverd

http://www.bandzoeker.nl/

10. Coverband NoNotes
Coverband NoNotes met hits van toen en nu.

http://www.nonotes.nl/

11. Coverband Plein13
Plein13 is een coverband uit Bergen op Zoom, met een stevige live-reputatie. De band speelt de meest uiteenlopende muziek uit de jaren 70, 80 en 90, van blues tot soul en van rock tot disco. Kortom; livemuziek van A tot Z.

http://www.plein13.nl/

12. Dark Rosie
Gelukkig zijn er nog muziekanten in Noord Holland, die een goede combinatie weten te maken van lyrics, jazz, pop, bleus in een lekkere akoestische setting.

http://www.darkrosie.nl/

13. Day Out band
Day Out is een 6 koppige band uit Utrecht die zich het meest thuis voelt op het podium van een feest, evenement of bedrijfsfeest. Een optreden van de Day Out band is te omschrijven als energiek, opzwepend en professioneel.

http://www.dayoutcoverband.nl/

14. de JIJ Band Live Karaoke
De JIJ Band is een live karaoke band die meer dan 250 meezingnummers kent. Ideaal voor bedrijfsfeesten, huwelijken en ander soortgelijke evenementen.

http://www.live-karaoke-band.nl/

15. Down and Dirty
Blues met ballen Down and Dirty is een bluesband uit Noord-Oost Brabant die sinds 2000 vooral aktief is in het bluescircuit, in bruine cafes en op bluesfestivals in Nederland en Belgie.

http://www.downanddirty.nl/

16. Drsjaak
DRSJAAK staat voor 3 heren, band uit Heerlen.

http://www.drsjaak.nl/

17. EarCandy Coverband
Nog geen beschrijving ingevoerd voor EarCandy Coverband

http://www.earcandycoverband.nl/

18. Five dollar shake
5dollarshake brengt een avondvullend programma van blues en milde bluesrock. Authentiek, electrisch maar ook akoestisch. Alle blues klassiekers komen voorbij, in de stijl van Eric Clapton, Jimi Hendrix en Buddy Guy.

http://www.5dollarshake.nl/

19. GEAR
Coverband GEAR is een liveband uit friesland, welke bestaat uit een gitarist(zang), toetsenist(zang) een drummer en een geluidstechnicus.Coverband GEAR speelt op bruiloft - feest en partijen in friesland / groningen e.o.

http://www.coverband-gear.nl/

20. Geluidsstudio Mic In
Geluidsstudio Mic In is de locatie voor professionele opnames o.a. voor Bands, Zangers/Zangeressen, Koren, Rappers etc. Ook kunt u voor gezellige muzikale uitjes bij ons terecht.

http://www.micin.nl/
Pagina  «  1 | 2 | 3 | 4 »